O zi întreagă de idei și povești

A fost o zi în care am cunoscut oameni noi, idei și povești de viață ce merită să fie împrumutate în stilul de viață pe care ne-am obișnuit să-l urmăm. O zi sau poate doar un moment care pentru unii s-a transformat într-o filă memorabilă din cartea vieții.

În clip-ul de mai jos puteți vedea rezumatul evenimentului BeTedXGalați pe care vă invităm să-l rememorați.

Advertisements

Inevitabilul s-a produs

Mult asteptatul eveniment de pe 28 Septembrie s-a incheiat. Cuvintele sunt de prisos in fata fotografiilor, motiv pentru care va invitam sa urmariti galeria foto si sa impartasiti cu noi memorii de la acest memorabil eveniment.

This slideshow requires JavaScript.

Mâine e ziua cea mare!

keep-calm-there-s-just-one-day-left-3

“Mâine este ziua cea mare!

Toată echipa aşteaptă să înceapă evenimentul… toată lumea şi-a cumpărat biletul şi s-a asigurat că va fi prezentă.

O singură zi … doar atât avem, noi, echipa de organizare la dispoziţie pentru a vă arăta la ce am lucrat atâta timp ( peste 7 luni). Șapte luni de trudă, transpiraţie, lucru în echipă, oboseală, momente amuzante, şedinţe, telefoane la miezul nopţii, spontaneitate, idei geniale, întâlniri, articole.

În tot acest timp am lucrat alături de oameni cu viziune, cu putere şi multă încredere în forţele lor proprii, persoane ce m-au (de)motivat în anumite momente, dar cu care am avut cele mai mari realizări:

EVENIMENTUL BeTedXGalaţi pentru prima dată!

Mă bucur că am lucrat la acest proiect şi vă aşteptăm cu mic, cu mare mâine începând cu ora 10:00!”

Alexandra Manuela Lupu

“Cartea asta se vinde precum painea calda”

painea-calda

Ariel Constantinof are 22 de ani și de aproape 3 ani și-a monetizat pasiunea de a pedala prin București. Dacă la început pedala de plăcere, iar ulterior la rugămintea prietenilor, care-l puneau să taie orașul în două pentru ei, acum Ariel are o echipă de curieri care livrează zilnic, de luni până vineri, pentru tot felul de companii.

La BeTedXGalați,  Ariel va vorbi despre Tribul, rezultatul pasiunii lui, și despre cum consideră el că “a venit momentul” să ieșim din birouri și să lucrăm din cafenele, să ne monetizăm pasiunile, oricare ar fi ele, să uităm de salarii fixe și pensii și să ne amintim de faptul că trebuie sa fim fericiți.
În ziua evenimentului, cartea lui Ariel (pe care se bazează și prezentarea sa), intitulată “Cartea asta se vinde precum pâinea caldă”, ce a fost printată în urma unui crowdfounding la care au participat 65 de donatori (pe platforma crestemidei.ro), va fi disponibilă.
Prețul unei cărți este de 25 de lei.  Iar Ariel va fi acolo să semneze orice carte, la cerere, și cu mare plăcere, desigur.

 

http://motivonti.ro/cartea-painea-calda

Inițiative și merite

În ultima perioadă am tot primit felicitări și mesaje de susținere pentru faptul că organizăm BeTedXGalați. Noi considerăm că toate felicitările trebuie să se îndrepte către voi, cei care participați la eveniment și faceți acest lucru realizabil. Felicitări pentru că vă doriți să faceți puțin mai mult decât restul lumii!

Astăzi am primit un e-mail de la unul dintre admiratorii evenimentelor de genul BeTedXGalați. Noi vă mulțumim pentru susținerea acordată! Galațiul are nevoie de astfel de oameni. Oameni care să lupte pentru ideile lor, pentru visurile lor, pentru ca poveștile spuse nepoților să fie cât mai fascinante. 

20 Septembrie, ora 18:08
“Felicitări! O initiațivă de admirat și foarte bine gândită! Din păcate programul nu îmi îngăduie participarea. Îmi doresc să văd cât mai multe evenimente organizate din partea dumneavoastră. Succes!” M.B.

Echipa BeTedXGalați

Mulțumim!

De ce să vii la BeTedXGalaţi

Cu câteva luni în urmă am fost la un eveniment ce transmitea live o zi din conferinţa TED Global 2013. E un sentiment unic, mirific, de extaz continuu şi emoţii intense ce nu poate fi descris în suficiente cuvinte. Oameni extraordinari, cunoscuscuti sau mai puţin cunoscuţi, dar cu siguranţă cu nişte poveşti şi idei care te impresionează. Din acel moment mi-am dorit ca şi gălăţenii să aibă ocazia să simtă acelaşi lucru pe care l-am simţit eu la acea conferinţă. Cred că acesta este motivul pentru care nu voi renunţa, oricât de greu mi-ar fi. Galaţiul merită aşa să poată participa la astfel de evenimente.

Nu pot spune că la BeTedXGalati participanţii vor simţi aceleaşi lucruri pe care le-am simţit eu, pentru că fiecare persoană este altfel şi simte diferit chiar dacă are parte de aceeaşi experienţă la un moment dat. Cu toate astea, acel moment m-a inspirat să creez un eveniment cum nu s-a mai văzut în Galaţi până acum. Dacă eşti o persoană care caută modele demne de urmat, căreia îi place să-şi lărgească orizonturile “hrănindu-se” cu idei noi, cunoştinţe noi, poveşti noi, atunci BeTedXGalati este evenimentul la care trebuie să participi.

Elena Valentina Basalic, Coordonator BeTedXGalaţi