“Cartea asta se vinde precum painea calda”

painea-calda

Ariel Constantinof are 22 de ani și de aproape 3 ani și-a monetizat pasiunea de a pedala prin București. Dacă la început pedala de plăcere, iar ulterior la rugămintea prietenilor, care-l puneau să taie orașul în două pentru ei, acum Ariel are o echipă de curieri care livrează zilnic, de luni până vineri, pentru tot felul de companii.

La BeTedXGalați,  Ariel va vorbi despre Tribul, rezultatul pasiunii lui, și despre cum consideră el că “a venit momentul” să ieșim din birouri și să lucrăm din cafenele, să ne monetizăm pasiunile, oricare ar fi ele, să uităm de salarii fixe și pensii și să ne amintim de faptul că trebuie sa fim fericiți.
În ziua evenimentului, cartea lui Ariel (pe care se bazează și prezentarea sa), intitulată “Cartea asta se vinde precum pâinea caldă”, ce a fost printată în urma unui crowdfounding la care au participat 65 de donatori (pe platforma crestemidei.ro), va fi disponibilă.
Prețul unei cărți este de 25 de lei.  Iar Ariel va fi acolo să semneze orice carte, la cerere, și cu mare plăcere, desigur.

 

http://motivonti.ro/cartea-painea-calda

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s